Hannah van Wamel

Eigenaresse van Yogastudio Semesta.


"Ik was op zoek naar een fotograaf voor nieuwe foto's van mijn bedrijf. Ik kies altijd op gevoel en kwam zo bij Natalja uit. En oh, wat ben ik blij met de foto's! Ze weet je precies goed vast te leggen zoals je bent. Daarnaast was er een ontspannen sfeer en hebben we foto's kunnen maken in de studio en in het bos. Naast de mooie foto's van mezelf heb ik ook hele mooie foto's van de studio gekregen. Ik ben heel blij met de business fotoshoot van Natalja."

Review Hannah Yogastudio Semesta

Celine Keijsers

Grafisch ontwerper bij Celine's Lab.


"Ben je op zoek naar een fotografe die je vastlegt zoals je écht bent? Natalja is the one. Natalja zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Iets wat je zeker terugziet op de foto's. Tijdens de fotoshoot denkt Natalja mee welke series er geschoten kunnen worden en let ze goed op details. Ik weet voor de volgende keer bij wie ik moet zijn. Keep up the good work!"

Review Celine's Lab

Zoë Keulen

Eigenaresse van Beautysalon Momentje Zoë.


"Voor mijn schoonheidssalon was ik op zoek naar iemand die zowel foto's van mijn bedrijf kon maken, als van mijn producten. Ik ben toen bij Natalja terecht gekomen. Tijdens de shoot nam ze alle tijd en inspireerde ze mij met leuke ideeën. Samen hebben we een hele leuke, gezellige en inspirerende dag gehad. Ze weet precies hoe ze de perfecte foto's maakt. Ik heb ontzettend mooie foto's mogen ontvangen die ik nu gebruik voor mijn website en social media. Dankjewel!"

Review Momentje Zoe

Caroline


"Ik vond het heel erg fijn om samen met Natalja te shooten. Ze heeft oog voor detail en geeft tijdens het shooten tips over welke houdingen je kan aannemen. Ze is super vriendelijk en ze weet hoe ze je op je gemak kan stellen. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat. Dankjewel!"


Review Caroline

Laat ook een review achter!

Heb jij ook een fotoshoot bij mij geboekt? Dan zou ik het super tof vinden als je een review wilt achterlaten. Schrijf 'm hieronder in het formulier en ik zorg dat hij op mijn website komt te staan.