Ben jij klaar met:

  • jezelf niet (online) laten zien, omdat je geen foto's hebt die écht jij zijn?
  • urenlang zoeken naar een foto die past bij de content die je wilt plaatsen?
  • foto's die eigenlijk niet uitstralen wat je wilt uitstralen?
  • selfies maken omdat je geen andere foto's van jezelf hebt?


Lees dan snel verder!


Waarom personal branding?

Met personal branding zet jij jezelf neer als merk. Jij bent immers het gezicht van jouw bedrijf! Het gaat om jouw persoonlijkheid, passie en kwaliteiten die samen jouw unieke personal brand vormen. Wie ben jij? Waarom doe jij wat je doet? Wat is jouw drijfveer? Je passie? Met personal branding fotografie gaan we samen jouw verhaal vertalen naar krachtige beelden, zodat jij je ideale klant gaat aantrekken.


Wat een investering in personal branding fotografie jou oplevert:
  • Jij onderscheidt je van de rest, want de aandacht wordt op jou gericht. Jij bent uniek en dit is ook meteen jouw super power!
  • Je ontvangt foto's waarop jij jezelf helemaal herkent. Spontaan en op een ongedwongen manier.
  • Je gaat een diepe connectie maken met jouw doelgroep. Mensen kopen namelijk een relatie met jou. Als jij gaat knallen met prachtige foto's van jezelf die helemaal JIJ zijn, gaan jouw potentiële klanten zich vanzelf met jou verbinden.
  • Je hebt genoeg beeldmateriaal om de komende maanden te posten op jouw social media en website.
  • Je gaat groeien op je social media kanalen. Mensen houden namelijk van mooie, krachtige foto's en professionele foto's van jezelf geven jou net dat extra zetje.

"Hoe geweldig is het als je foto's ontvangt waarop je jezelf helemaal herkent? Het gevoel klopt en de foto's hebben precies de juiste uitstraling! Hierdoor ga jij de juiste klanten aantrekken en kan jij doen wat je het allerleukst vindt om te doen!"

—Natalja (Chapter One Studio)

How it works


In een kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en gaan we brainstormen over de fotoshoot en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Als er een klik is vanuit beide kanten, dan gaan we meteen aan de slag!


We beginnen met het maken van een moodboard op Pinterest. Dit is een geweldige app waar je ontzettend veel inspiratie vindt. Het gaat je helpen om je creatieve hersenspinsels visueel te maken en zo wordt voor mij duidelijk wat jij precies wilt uitstralen met deze fotoshoot. Ook zal ik jou nog vragen om een persoonlijke vragenlijst in te vullen die jou helpt om dieper na te denken over wat jij met de fotoshoot wilt uitstralen.


Daarnaast gaan we in de voorbereiding dieper in op de kleding die je mag aantrekken tijdens de fotoshoot en met welke accessoires we de styling helemaal afmaken. Je ontvangt van mij een style guide waar een hele boel tips en inspiratie in staan. Natuurlijk zal ik jou ook in dit proces begeleiden en adviseren. Daarna ga ik op zoek naar een mooie locatie die precies past bij jouw bedrijf en wat je wilt uitstralen.


Persoonlijk fotografieplan

Alle informatie die ik van jou heb ontvangen, ga ik verwerken in een persoonlijk fotografieplan. Ik geef jouw personal brand een podium en leg stap voor stap uit hoe de fotoshoot gaat verlopen. Zo hoef jij je helemaal nergens meer zorgen om te maken en ga jij goed voorbereid de fotoshoot in. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is genieten! Deze dag draait volledig om jou!

Shooting day

Als de dag van de fotoshoot is aangebroken, ben jij helemaal al voorbereid! Ik betrek je stap voor stap in het proces en we maken er met z'n tweeën een gezellige dag van. Tijdens de fotoshoot geef ik jou advies over verschillende poses en hoe we jouw mooie persoonlijkheid gaan vastleggen op beeld. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je volledig ontspannen en spontaan op de foto komt te staan.

En dan...

Wat gebeurt er na de fotoshoot?

Na de fotoshoot ontvang jij binnen 48 uur een preview van de foto's in een persoonlijke online galerij. Je kunt de foto's dan op je gemak bekijken en zelf uitzoeken. Nadat jij aan mij hebt doorgegeven welke foto's je graag wilt ontvangen, kun jij binnen twee weken aan de slag met jouw personal branding op je social media en website.

Ben jij klaar om jouw verhaal te vertellen?